Udtalelser

Ulrikka er en engel forklædt som menneske, intet mindre. Hun går efter svar, ikke tid. Det mærkes tydeligt, at du betyder noget for hende. At hun har en mission med dig. Hun lytter intenst og nærværende, kommer med skarpe spørgsmål og forærer gavmildt nye indsigter. En behandling hos Ulrikka rækker langt ud over ”briksen”. Der sker himmelske forandringer, og Ulrikka følger op.

Jeg har valgt at kombinere AromaTouch og healing. Den dybe afspænding, som AromaTouch og de skønne æteriske olier giver, gør mig klar og modtagelig for healing.

Jeg har også modtaget reading i form af et smukt, smukt billede og en tekst, jeg læser om og om igen. For Gud hvor giver den tekst mening for mig! Jeg har indrammet billedet, som står på mit natbord, således at det er det første, jeg ser, når jeg vågner, og det sidste jeg ser, inden jeg falder i søvn.

Ulrikka kan sit kram. Hun er så fin og dygtig og professionel. Jeg vil varmt anbefale hende til enhver, der har brug for mere ro, nærvær og selvforståelse.
Kvinde 47 år


Jeg kan KUN varmt anbefale Ulrikkas tilgang og metoder. Jeg kom til hende med meget uro i min krop og savnede at mine tanker kunne samle sig mere. Det har været fantastisk at opleve, hvordan roen og særligt dybden gennem denne healing har givet mig overskud til mig selv, og også en mere klar og modtagelig energi, når jeg arbejder, er kreativ eller laver noget med med andre f.eks. min datter.
Der er en dejlig stemning, når man kommer ind. En ren luft og rare dufte og stille musik i baggrunden til lige at falde ned og komme ind af døren på. Der er tid til at snakke med Ulrikka om, hvad der rør sig, og hvad man har på hjertet, før man lægger sig ned og varmer sig under et let uld tæppe efter behov.
Jeg er ofte kommet lidt små forvirret og stresset ind af døren – og efter blot en 1 times behandling gået derfra med en dejlig fornemmelse af ro, plads og overskud. Healingen renser også ud og har påvirket mine drømme.
Situationen kan kræve, som jeg valgte, at gå ind i et forløb med flere gange for at få indarbejdet og genskabe kærligheden og roen til mig selv. Blandt andet ved at rense ud i fysiske smerter eller psykiske ting, der har siddet alt for længe og sat sig fast i krop og sind.
Jeg har bestemt haft glæde af healingerne og vil kun anbefale, at man prøver det og mærker, om det er noget, der kunne være en gave til at komme videre på. Stor tak herfra Ulrikka.
Kathrine Syberg Ortega


Jeg har været til healing hos Ulrikka 3 gange. Allerede efter første gang oplevede jeg meget mere forbundenhed, og jeg er kommet dybere i mig selv og er blevet meget mere tryg. For mig er der sket rigtig meget forløsende under selve healingerne, men jeg kan også mærke at healingsprocessen er i gang derimellem. Når jeg nogle gange har haft spørgsmål om healingen (f.eks. om reaktioner), har jeg fået fine råd af Ulrikka.
KH Marie-Louis


Jeg ville gerne sige tak, for de gange du har healet mig. Det har været meget forløsende, og eftervirkningerne har været positive og kraftfulde for min “rejse”. Jeg vil mene, du har nogle helt unikke evner.
Med venlig hilsen
Alan S.F.


Jeg fik en behandling i juni 2014, og det var en oplevelse jeg sagde whaw til. Jeg har fået mange healings behandlinger af forskellige slags, men den her gav noget, bl.a. en ro i hele kroppen.
Jeg er nu startet på det, der hedder karma healing, og stille og roligt får jeg givet slip på gamle ting, uden de store følelsesudsving og stadig med ro i kroppen.
KH
Leena Jørgensen


Lidt om Ulrikka fra en glad og tilfreds kunde: Ulrikka Suzanne Pedersen har hjulpet mig gennem en fiberspringning. Hævelsen som opstod under dansetimer, hvor Ulrikka selv deltog, fjernede Ulrikka på en halv time. Og min fiberspringning var derefter kortere tid om at komme på plads. Helt unikt. Jeg var ikke engang klar over, at det var healing Ulrikka foretog på mit ben, da det var sket. Hun kom bare til hjælp med det samme og lage hænderne på mit ben. Efter 10 min følte jeg en let hede og en ro i mit ellers tunge og hævede ben. Det gik det op for mig at hun impulsivt var igang med at heale mit ben, og jeg har siden hen virkelig troet på healing og at det rent faktisk hjælper og virker.
Ulrikka er absolut en mester til sit værk , og super imødekommende. Kan any-time anbefale hende. Hun går effektivt, men skånsomt og omsorgsfuldt til værks. Alt fra uro i benene, hævelser, forstuvninger, ømme led, hjertebanken med mere, tror jeg på at Ulrikka kan lette og heale på bedste meget virksomme vis.

Kathrine

* Udtalelser om AromaTouch behandlinger *

Tak for de dejlige dufte og strøg der kærtegnede min krop, mine sanser. Det var meget behageligt og afslappende. Ulrikka har blide hænder og god indfølingsevne og sætter gode rammer for det, der sker. Under behandlingen kom jeg ind i mig selv og fik forløst nogle dybe følelser, så tak for din medvirken til det.
E. Johansen
* * *