Theosis Healing

Theosis Healing kan lindre smerte og hjælpe med at skabe harmoniske og berigende relationer, uden projektioner, angst, forsvarsmekanismer, skyldfølelse, offerroller og andre uhensigtsmæssige mønstre.

Theosis Healing omfatter healing af organerne, chakraerne, den feminine og maskuline strøm og transformation af begrænsende energistrukturer / karma. Healingen foregår i en meget blid, tryg og kærlig atmosfære.

Det er individuelt, om healingen og transformationen sker på fysisk, mentalt, emotionelt og / eller spirituelt niveau.

Theos betyder Gud på græsk og Theosis-healing refererer til den universelle Guddommelige kærlighed, som er grundlaget for healingerne.Healing kan hjælpe dig uanset, om du er troende eller ej, og jeg har fuld forståelse for, at du sikkert tror / mener noget andet end mig. Den universelle kærlighed og healingsenergi er til alle.

Det er bedst at have god tid til at slappe af efter behandlingen. Sessionen er i sig selv kun indledningen af en behandling, da sessionen virker i dagevis / uger, hvor healingen fortsætter med at flyde gennem kroppen.

Nogle behandlinger kan gives som enkeltbehandlinger eller kortere forløb af tre gange. Til dybere transformerende arbejde anbefales dog syv gange i løbet af syv måneder.

Du er meget velkommen til at kontakte mig pr telefon (+45) 26 79 70 77 eller mail suzanne (at) ulrikka.com, hvis du har spørgsmål eller ønsker healing. Det vil glæde mig at høre fra dig.

Kærlig hilsen ♥ Ulrikka

* * *