Om Ulrikka

Bøn og yoga har været to vigtige grundpiller i min spirituelle og personlige udvikling. På den ene  side hjertets hengivelse til Gud, Kristus, Jomfru Maria og englene, og samtidig det kropslige energiarbejde og renselse af chakraerne gennem yoga, åndedrætsøvelser og meditation. Med Theosis Healing oplever jeg at disse to sider i mig bliver forenet, og jeg er dybt taknemmelig for denne healingsform.

Min baggrund er en opvækst i et meget rationelt miljø. Jeg er matematisk-fysisk-student og har taget en bachelorgrad fra Copenhagen Business School, før jeg tog en 5årig kreativ uddannelse på Danmarks Designskole. Sideløbende med dette tog jeg en healingsuddannelse på Den Danske Krystalhealeruddannelse, og jeg er uddannet Theosis Healer af Paul Skorpen.

Jeg har ændret retning 180 grader fra at mene, at alt skulle kunne ”måles og vejes” til at opleve, at alt er levende, alt er vibration, energi og at alt har en sjæl, en Guddommelig essens, som jeg er forbundet med.

Jeg tror på reinkarnation og min opfattelse er, at jeg (vi) har levet i flere liv inden for forskellige kulturer og religioner, for at erfare og integrere den bagvedliggende positive essens / visdom. Eksempelvis er min oplevelse, at jeg har været inkarneret både indenfor den buddhistiske tradition og inden for den Kristne tradition m.fl.

Som healer er det ikke “mig” som healer. Jeg fungerer bare som kanal for en højere energi / bevidsthed, som jeg føler stor taknemmelighed og ydmyghed overfor.

Healing kan hjælpe dig uanset, om du er troende eller ej, og jeg har fuld forståelse for, at du sikkert tror / mener noget andet end mig. Healingen foregår i respekt for dine åndelige vejledere og mestre. Den universielle kærlighed, transformation og healing er til alle.

Foruden at heale så er jeg illustrator og børnebogsforfatter. Du er velkommen til at se mit kreative arbejde på: www.ulrikka.com

Kærlige hilsner
Ulrikka